Előfoglalási akció!

Foglalj 2023. 05.31-ig weboldalunkon 20% kedvezménnyel!

20% kedvezmény
2023. április 1. és augusztus 31. közötti foglalásokra.

*Az ajánlat minimum 2 éjszakás foglalás esetén érvényes!

Utazz az Alföld központjába a fürdők városába

Szentes egy város Magyarországon, amely természeti szépségeiről, gazdag kulturális örökségéről és történelmi emlékeiről ismert. Népszerű úti cél a szabadtéri tevékenységeket, például a túrázást és a kerékpározást kedvelő turisták, valamint a helyi történelem és kultúra iránt érdeklődők számára. Népszerű turisztikai látványosságai közé tartozik a Tisza folyó, a Nepomuki Szent János-templom és a Szentesi Kulturális Központ, amely számos kulturális rendezvénynek és kiállításnak ad otthont. Emellett a várost festői parkok és természetvédelmi területek veszik körül, így kiváló úti cél lehet családoknak.

Rólunk

„Nagy szoba, jól felszerelt konyhával. Új bútorok a szobában, minden nagyon tiszta volt, a házigazda kedves és segítőkész.”

5/5

Hollandia (Anita)

„Szép, rendezett, tiszta és otthonos. Csendes helyen van egy hely, ahol igazán pihenhet. A medence volt a kedvencünk. 40 fokos időjárásban volt. Reggelit hoztak, ami nagyon bőséges volt 2 fő számára.”

5/5

Ausztria (Ildikó)

“Könnyen megközelíthető, nagyon szép, kényelmes, tiszta, csendes környezetben. Rendkívül rugalmas és barátságos házigazda! Tökéletes reggeli a teraszon! Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

5/5

Magyarország (Euridiké)


Azonnali 20% kedvezmény!

-20%

*Ajánlatunk minimum 2 éjszakás foglalás esetén érvényes! 

Bokor vendégház
Cím: 6600 Szentes, Csongrádi út 15.
Tel +36 70 384 3415
E-mail: bkorvendeghaz@gmail.com

*Az áraink az idegenforgalmi adót NEM tartalmazzák. Az adó mértéke: 300 FT/fő/éj (18 év felett)

© 2023 All Rights Reserved Bokor vendégház - 
bkorvendeghaz@gmail.com

hu_HUHU_HU