Jerring lőtér

“Rengetegszer álmodtam arról, hogy világbajnok leszek. De arról talán még többet, hogy megcsinálom nektek az ország legprofibb, legnagyobb lőterét és mindenkit megtanítok erre a csodálatos sportra.

Mert lőni fantasztikus élmény, de igazán jól lőni leírhatatlan.” Jéri Tamás

Lőtér a tölgyek árnyékában

50 hektáros területen fekszik Magyarország legnagyobb és egyben legszínvonalasabb lőtere, amely számos országos és világversenynek nyújt kiváló helyszínt.

A lőtér 5 automatizált compak sporting pályával és 22 korongvadász pályával várja a látogatókat. Az élményhez pedig hozzájárul az Alföldön ritka, egészséges mikroklíma, amelyet a lőtér helyszínéül szolgáló hatalmas tölgyerdő biztosít.

A lőtér szakmai vezetője és gazdája, a világ- és Európa bajnok sportlövő, Jéri Tamás a magyar koronglövészet legifjabb tehetsége Az ő szakértelme és tapasztalatai teszik lehetővé, hogy a lőtéren mindenki megtalálja a neki megfelelő lőfegyvert és pályát.

A lőtéren egyénileg vagy akár csoportosan is lehet gyakorolni a lövészetet. Kezdőknek lehetőségük van komplett lőoktatás igénylésére. A kialakított pályákon lövészvezető kíséri a vendégeket.

Egyedülálló lehetőség az éjszakai lövészet, amelyhez kivilágított arénát biztosít a lőtér.

A lőtér központjában található egy 150 négyzetméteres, minden kényelemmel felszerelt klubház és rendezvényközpont, amely ideális helyszín azoknak, akik szeretnének pihenni. A klubház minden igényt kielégítő, természetes anyagokból készült, rengeteg fa felhasználásával. Előzetesigény alapján vendéglátás (meleg étkezés) is biztosított.

A Jerring Lőtér tökéletes helyszín azok számára, akik szeretik a természetet, a lősportot és a versenyeket.

Versenynaptár 2023

2023.05.28. – JERRING CUP 2 – Sporting – 120 korong – 20 pályán

2023.06.24-25. – JERRING GP – Korongvadász Országos Bajnokság – Korongvadászat – 200 korong – 32 lőállás – 8 vonalon

2023.09.16. – JERRING CUP 3 – Sporting – 120 korong – 20 pályán

2023.11.05. – JERRING CUP 4 – Compak Sporting – 125 korong – 5 pályán

Látogass el, és éld át a lőtér nyújtotta élményeket!

Nyitva tartás: kedd-vasárnap 9.00-18.00

hu_HUHU_HU